Cocktailfeestjes, thuis of op locatie 

Mooi weer, een speciale gelegenheid, een evenement om uw klanten te verwennen? Tijd voor een cocktailfeestje!| Met een cocktailfeest kan u uw gasten op een originele manier verwennen en komen zelfs de meest stroeve tongen los! Allemaal goed en wel, maar hoe begint u eraan? U moet zorgen voor gasten lijsten, tafels, glazen een voorraad drank en ijs, hapjes . . . een leuk idee kan zo al snel een nachtmerrie worden.

Geen nood! Smouzen verzorgt op een eenvoudige toegankelijke manier uw cocktailparty. Bij ons in het restaurant, in Trendy of bij u op locatie en kunnen we van ieder cocktailfeest een onvergetelijke dag of avond maken.

Cocktailfeestje organiseren?

Laat het ons weten! Wij horen graag van u om u een mooie dag of avond te bezorgen op de locatie waar u wilt. Vraag vrijblijvend om een offerte.

Belastingtip! Voor bedrijven.

Doordat de Cocktailavond naar u toe komt, kan het evenement op de werkplek plaatsvinden. Dit wordt als nihil gewaardeerd door de belastingdienst. Bij de eindafrekening van de werkkostenregeling kan dit honderden euro’s opleveren ten opzichte van een bedrijfsfeest op een andere locatie.