Een mooie ervaring, whisky

Tijdens onze whiskyproeverijen wordt door een vakman op dit gebied een aantal (on)bekende whisky’s gepresenteerd.

Whisky of whiskey?

De Ieren schrijven whiskey omdat ze daarmee te kennen willen geven dat hun whiskey beter is dan de Schotse whisky. Beslist u zelf wat het lekkerst is.

Tijdens een whisky proeverij kijkt u naar de whisky, ruikt u aan de whisky en uiteindelijk proeft u de whisky. De presentator vertelt u wat hij vindt dat hij ziet, ruikt en proeft en hoopt dat u er hetzelfde van vind, namelijk lekker!

De smaak wordt tussen de verschillende whisky’s door geneutraliseerd met een hapje.

Per proeverij worden 4 of 5 en soms 6 verschillende whisky’s gepresenteerd met de bijpassende hapjes.

Er wordt op verzoek een glaasje water geserveerd maar in principe geen andere dranken omdat die de smaak nadelig beïnvloeden. Tenslotte wil je weten welke whisky het lekkerst is, toch?

Minimum aantal deelnemers is 25 tot 30 personen. Wanneer u deel wilt nemen aan een whisky proeverij, laat dan uw gegevens achter en zodra er voldoende belangstelling is, organiseren we een proeverij avond.

We kunnen ook een proeverij op locatie organiseren. Leuk voor uw bezoek of klantenkring en een keer wat anders!
 

Belastingtip! Voor bedrijven.

Doordat de Whisky proeverij naar u toe komt, kan het evenement op de werkplek plaatsvinden. Dit wordt als nihil gewaardeerd door de belastingdienst. Bij de eindafrekening van de werkkostenregeling kan dit honderden euro’s opleveren ten opzichte van een bedrijfsfeest op een andere locatie.